ŠTO JE SVJETLOSNA KOZMETOLOGIJA?

Svjetlosna kozmetologija je energetska metoda efikasne neinvazivne regeneracije i prirodnog pomlađivanja na staničnoj razini, na razini DNK i na vanjskoj razini. Metoda Svjetlosna kozmetologija je jednako efikasna kako u radu na sebi, tako i u radu s drugim ljudima.

Metoda je nastala je 2007. godine od strane njemačkih i ruskih specijalista duhovno energetskih metoda te je postala jedna od omiljenih metoda u Njemačkoj i Rusiji i širi se uspješno dalje u druge zemlje svijeta. Zasniva se na punjenju stanica ljudskog organizma Svjetlosnom energijom koja radi na vrlo visokim frekvencijama što se postiže pomoću energetskih formula i takozvanih kristala realnosti.

Svjetlosna kozmetologija osim što je efikasni neinvazivni način pomlađivanja i unaprjeđenja općeg zdravstvenog stanja organizma, predstavlja i profesiju Novog Doba – profesiju kojom može ovladati svatko, bez izuzetaka.

Sve što je potrebno su volja, želja i redovan praktični rad, na početku na sebi, a poslije, po želji, i na drugima.

Svjetlosna Kozmetologija se smatra jedinim sigurnim putem borbe sa starenjem, jer u ovom slučaju, iscjeljujući utjecaj se vrši na uzrok, a ne na posljedicu.

Ono što je dodatno važno, svjetlosna kozmetologija koristi energiju vrlo visokih vibracija koja ne pomaže samo u reprogramiranju gena starenja, nego se koristi i u preventivi i održavanju organizma zdravim.

Vrijeme se počinje polako kretati s osjećajem “ka unazad”. Visokofrekventni Svjetlosni Kristali (simboli) pomlađuju i iznutra i izvana. Koža postaje glatka i baršunasta, vezivna tkiva jačaju i regeneriraju se, organi se iscjeljuju i podmlađuju.

Svjetlosna Kozmetologija je jedinstven način rada tijekom kojeg „kozmetolog” ne preuzima na sebe starost ili eventualne bolesti klijenta, nego se sam iscjeljuje i podmlađuje zajedno s njim, jer neminovno dolazi do duhovnog rasta, pročišćenja i podizanja razine svijesti, a time i transformacija.

Nakon svakog tretmana ili autotretmana osoba osjeća mir, opuštenost i zadovoljstvo, te postaje ljepša, zdravija i naprednija u svakom smislu, korak po korak dolazi do unaprjeđenja zdravlja i duhovnog rasta. Pod utjecajem Svjetlosnih Kristala, dolazi do postepenog, ali sigurnog procesa tokom kojeg se genetski sistem ponovno kodira na novi način, a virus starenja podvrgava se iscjeljenju. Uslijed svega toga, proces starenja se usporava i zaustavlja, a kasnije se kreće u obrnutom smjeru, tj. uključuje se proces pomlađivanja.

Vanjski rezultati se primjećuju već nakon 3 tretmana, a nakon 10 tretmana osoba osjeća velike pozitivne promjene na svom licu i tijelu, bore se smanjuju, kvaliteta kože na čitavoj površini tijela postaje nježnija, zahvaljujući jačanju vezivnog tkiva. Osoba izgleda izvana mlađe, svježije, zdravije. Polako dolazi do pozitivnih promjena u staničnoj strukturi kože: ona se mijenja i podmlađuje.

Nakon tretmana osobi se poboljšava psihičko stanje te joj se vraća vedrina i radost življenja, potiče mladenački duh pri čemu se mijenja mimika lica i govor tijela, pojavljuje se poseban sjaj u očima, osoba s razlogom vidi sebe drugačije (pomlađeno), pozitivnije zrači , vitalnija je, samopouzdanija, uspješnija je u ostvarivanju svojih ciljeva, a shodno tome, djeluje drugačije i na svoje okruženje.

Ponuda tretmana i edukacija Svjetlosne kozmetologije:

1. Tretmani na daljinu-dogovorimo se za termin i vi se u udobnosti svog doma opustite i ja vam na daljinu radim tretman koji traje 20 minuta.

Tretmani uživo– dogovorimo se za termin i u mom poslovnom prostoru (Zadar) se opustite na masažnom stolu i ja vam radim tretman koji traje 20 minuta.

Za dogovore termina i ostale informacije javite mi se na e-mail: katarina.gojdanic@gmail.com

Ili me kontaktirajte putem društvenih mreža.

2. Možete biti inicirani na daljinu u učenika Svjetlosne kozmetologije te naučiti samostalno raditi sebi tretmane:

Dobivate sve potrebne materijale i upute na e-mail:

• O metodi i Svjetlosnim kristalima – formule za pokretanja energije.

• O tretmanu „Svjetlosne kozmetologije” za sebe (vanjsko i dubinsko pomlađivanje)

O energizaciji krema i vode

Sve informacije možete dobiti na e-mail:katarina.gojdanic@gmail.com

3. Možete biti inicirani na daljinu u Svjetlosnog kozmetologa-učitelja, za rad s drugima

Dobivate sve potrebne materijale i upute na e-mail:

• O metodi i Svjetlosnim kristalima – formule za pokretanja energije.

• O tretmanu „Svjetlosne kozmetologije” za sebe (vanjsko i dubinsko pomlađivanje)

• O tretmanu za druge ljude (klijente).

• O Radu na daljinu.

• O Energetskom radu s kremama i s vodom.

Po završetku edukacije dobiva se: certifikat, priručnik i glazba za tretmane

Sve informacije o ovoj jedinstvenoj edukaciji možete dobiti na e-mail:

katarina.gojdanic@gmail.com

Ostale informacije:

Edukacije i tretmane održava: Katarina Gojdanić, Svjetlosni kozmetolog, Aromaterapeut, Access Facelift praktičar, Mindfulness trener, NLP&Wingwave coach.

Za sve dodatne informacije i prijave, kontaktirajte me na e-mail: katarina.gojdanic@gmail.com