Project Description

„Zašto biti dobar u nečemu, ako možeš biti izvrstan? Svatko od nas može postati izvrstan i uspješan i posjeduje sve resurse koji su mu potrebni da bi napravio promjenu. Stvar je izbora hoćemo li to iskoristiti ili ne!“

Želite ostvariti uspjeh i izvrsnost, privatno, poslovno, u sportu?

Želite bolje razumijeti sebe i svijet oko sebe?

Želite biti ispunjeniji i zadovoljniji u odnosima, komunikaciji?

Onda je NLP pravo riješenje za vas!

Što je NLP?

Neuro Lingvističko Programiranje je psihološko-komunikacijski model koji objašnjava način našeg funkcioniranja i ponašanja, odnosno na koji način kroz neurološki sustav doživljavamo svoju okolinu pomoću pet čula(neuro), koji jezik koristimo i kako komuniciramo (lingvističko) te omogućava usvajanje novih modela ponašanja i razmišljanja (programiranje). Omogućuje nam promijenu svega onoga što nas koči, što nam ne koristi i ne podržava nas u pravcu usvajanja novih načina funkcioniranja kako bi postigli osobnu izvrsnost, ostvarili svoje privatne i poslovne ciljeve i živjeli svoj puni potencijal.

NLP se bavi uspjehom, osobnom i poslovnom izvrsnošću te nam daje alate, znanstveno dokazane metodologije i teknike za upravljanje privatnim i/ili poslovnim životom, za unapređenje komunikacije, međuljudskih odnosa i kvalitete života na svim razinama.

Sastoji se od poznatih i provjerenih terapeutskih i psihološko-komunikacijskih metoda kao što su biheviorizam, geštalt, terapija razgovorom po Rogersu i obiteljska terapija.

NLP nam omogućuje uspostavljanje lakoće življenja kroz razumijevanje vlastitih obrazaca ponašanja, razmišljanja, stavova, vrijednosti i uvjerenja, i omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursama, motivacijom, odlukama, i ciljevima tvrtke ili tima. stavljanja u pogon vlastitih vrijednosti i resursa, a sve usmjereno prema ciljevima.

NLP Trening uspjeha

Kome je NLP namijenjen?

NLP se danas uspješno primjenjuje na mnogim područjima osobnog rasta i razvoja, u businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu, uslužnim djelatnostima, umjetnosti, znanosti kao i u svakodnevnom životu i radu.

Za što se sve NLP primjenjuje?

NLP se uspješno primjenjuje za:

–      Razumijevanje sebe i svijeta oko sebe

–      Pronalaženje i aktivacije potrebnih resursa i potencijala

–      Postizanje vlastite emocionalne stabilnosti u svim životnim situacijama

 • Otklanjanje strahova i nesigurnosti
 • Podizanje razine samopouzdanja i hrabrosti za iskorak izvan zone komfora
 • Osvještavanje vlastitih ciljeva te njihovo pravilno postavljanje i realizacija
 • Rad na razvoju osobnosti i otklanjanju blokada na putu do cilja
 • Unapređenje motivacije, kreativnosti
 • Otklanjanje stresa, iscrpljenosti i umora
 • Razvoj komunikacijskih vještina
 • Promjena perceptivnih filtera – vaših pogleda na svijet
 • Povećanje osobnih mentalnih, fizičkih i energetskih kapaciteta
 • Transformacija osobnih ograničavajućih programa i uvjerenja stečenih kroz život i njihova promjena u podržavajuće obrasce ponašanja, razmišljanja, navike, sposobnosti.
 • Upoznavanje sebe i svoje nutrine te uspostavljanje kontakta s autopilotom u sebi, s ciljem uzimanja života u svoje ruke i upravljanja njime prema željenim rezultatima
 • Pronalazak vlastite životne svrhe
 • Unapređenje međuljudskih i partnerskih odnosa
 • Otklanjanje straha i treme od javnog nastupa, natjecanja, polaganja ispita, vođenja sastanaka, predavanja i prezentacija
 • Unapređenje karijere radom na sebi i promjenom osobnih vizija
 • Otklanjanje trauma iz prošlosti, strahova i fobija

NLP vam može biti kvalitetna platforma i podrška na vašem putu do ostvarenja ciljeva i promijeniti vam i unaprijediti život na svim razinama!

Iskusite i vi ovu moćnu metodu za postizanje uspjeha i osobne izvrsnosti!

Obratite mi se s povjerenjem.

PRIJAVI SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]