Project Description

Želite li biti osoba puna samopouzdanja, koja ostvaruje uspjehe?

Želite li ući u nadolazeću 2020. godinu potpuno osnaženi i motivirani?

Želite li izgraditi pobjednički mentalni sklop i postizati izvrsnost, privatno, poslovno i u sportu?

Želite li probuditi zaspale resurse u sebi?

Želite li biti osoba koja u potpunosti prihvaća i voli sebe?

Želite li biti glavna uloga i redatelj i scenarist svog života?

Nezadovoljni ste sobom i slikom koju imate o sebi?

Samokritični ste, sumnjate u sebe, podcjenjujete se, okrivljujete?

Neodlučni ste, lako odustajete od svojih ciljeva?

Mislite li da ste slabi, glupi, nesposobni, nedovoljno dobri?

Mislite li da ste inferiorni u odnosu na druge ljude, beskorisni, bezvrijedni, neprivlačni, nevoljeni, gubitnici?

Ne znate se zauzeti za sebe, izreći ono što želite ili ste možda presramežljivi?

Ako je vaš odgovor na većinu ovih pitanja DA, onda je ova radionica prava prilika za vas da na brz, jednostavan i efikasan način unaprijedite kvalitetu svog života te dobijete sve „alate“ koji su vam potrebni da izgradite podržavajuću sliku sebe i da postanete osoba kakva želite biti i koja s lakoćom i samopouzdano ostvaruje sve svoje ciljeve i potrebe.

Danas, nažalost, većini ljudi, pogotovo mladima, nedostaje samopouzdanja i pokretačke energije, ideja, znanja i rješenja kako izaći iz začaranog kruga besperspektivnosti, nemoći, nedovoljnosti.

Stoga sam na poseban način osmislila ovu radionicu koja će vam sigurno pomoći da uz pomoć najefikasnijih i provjerenih psihološko-komunikacijskih metoda i tehnika, prevladate izazove i dobijete jednu potpuno novu, osnažujuću sliku sebe kako biste napokon ostvarili sve ono što osjećate u svojoj nutrini u skladu s potrebama vaše duše i postigli zadovoljstvo i ispunjenost u svim područjima života.

Ova radionica je jedinstvena prilika da učinite nešto za sebe i da poduzmete prvi korak ka samorealizaciji i uspjehu.

ISKORISTITE OVU JEDINSTVENU PRILIKU, PRIJAVITE SE I NA VRIJEME I REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO!

ŠTO JE SAMOPOUZDANJE?

Samopouzdanje je zbroj svih naših uvjerenja i stavova, govori o našoj vjeri u sebe, o našim sposobnostima i vještinama, našem ponašanju, dok je samopoštovanje odraz formiranog stava o vlastitoj vrijednosti i o samome sebi. Samopouzdanje proizlazi iz samopoštovanja.

Ta formirana sveukupna subjektivna slika koju imamo o sebi, o osjećaju vlastite vrijednosti, svom ponašanju, sposobnostima i djelovanju, je čvrsti temelj nas samih, naš identitet. I o tome kako percipiramo sami sebe ovisi rezultat naše samorealizacije, životnog uspjeha, naših postignuća, uspjeha, djelovanja, naša interakcija s drugim ljudima, ravnoteža između privatnog i poslovnog života.

„ Ako misliš da ne možeš ili da možeš, u oba slučaja si u pravu.“ Henry Ford

Samopouzdanje i samopoštovanje nisu urođene osobine, one se stječu vremenom i nadograđuju kontinuiranim radom na sebi.

Nedostatak samopouzdanja i samopoštovanja odražava se na sve razine čovjekovog postojanja i može imati vrlo neželjene posljedice:

stvara osjećaj beznađa, besperspektivnosti, usamljenosti, povećava tjeskobu, podloga je za razvoj različitih psihičkih i psihosomatskih oboljenja.

blokira napredovanje i može ozbiljno utjecati na poslovnu učinkovitost i produktivnost, motiviranost, kreativnost

narušava kvalitetu odnosa s drugima i uzrokuje probleme u partnerskim odnosima

Dobra vijest u svemu tome je da neovisno kako u ovom trenutku gledate i doživljavate samoga sebe i kakvo vam je samopouzdanje, vi uvijek možete izgraditi sliku samih sebe tako da vas podrži da živite stvarnost koju želite iskusiti.

Nepovoljna slika o sebi, nisko samopouzdanje i samopoštovanje, kroz dulje vrijeme dovode do narušavanja funkcioniranja osobe u svim životnim područjima.

Stoga je izuzetno važno donijeti odluku, izgraditi i ojačati samopouzdanje te stvoriti osnažujuću sliku samog sebe na način koji će podržati sve ono što želimo iskusiti u svom životu.

Na ovoj radionici ćemo se baviti osvještavanjem i otklanjanjem svega onoga što narušava vaše samopouzdanje te ćemo kroz teoretsko razumijevanje kao i najefikasnijim vježbama i tehnikama iz mnogih znanstveno priznatih psihološko-komunikacijskih metodologija i područja (NLP, Wingwave, Mindfulness i drugih) naučiti kako popraviti narušenu sliku o sebi, ojačati i izgraditi svoje samopouzdanje i samopoštovanje kako bi realizirali svoje ciljeve i ostvarili uspjeh u svim segmentima života.

INFORMACIJE O RADIONICI:

• Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela.

• Početak radionice: 27.12.2019. , od 17:00-21:00 sati

• Cijena radionice je 350 kn.

Za prijave do 17.12.2019. cijena je 300 kn.

• Za potvrdu sudjelovanja potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100 kn, ostatak iznosa do početka programa. Dobit ćete podatke za uplatu prilikom prijave.

Prijave za sudjelovanje možete izvršiti na e-mail:katarina.gojdanic@gmail,com ili ovdje na web stranici slanjem prijavnice.

• Broj mjesta sudionika na radionici je ograničen.

BONUS:

• sudjelovanjem na radionici ostvarujete 50% popusta na jedan individualni tretman Wingwave metodom(trening emocija i izvrsnosti) u trajanju od 1, 5 sat ili na individualni tretman coachinga ili sesije sa mnom, uživo ili online na temu koju želite(osobni razvoj/poslovni razvoj, te također imate podršku i nakon radionice putem e-maila.

ISKORISTITE OVU JEDINSTVENU PRILIKU, PRIJAVITE SE NA VRIJEME I REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO!

PRILIKE SE NE ČEKAJU, STVARATE IH SAMI.

BUDITE DIO ONIH KOJI SU SE ODVAŽILI, KRENULI I USPJELI!

Dobrodošli ste. Veselim se zajedničkom druženju u opuštenoj atmosferi!

RASTIMO ZAJEDNO!

Voditeljica radionice : Katarina Gojdanić, NLP Majstor, Wingwave coach, Mindfulness trener, Aromaterapeut, dipl.oec.

PRIJAVITE SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]