Project Description

Iskoristite ovo ljeto za razvoj svog punog potencijala i stjecanje novih znanja kako biste mogli napokon započeti živjeti svoj život u potpuno novom smjeru, unaprijediti ga u svim segmentima i ostvariti rezultate kakve priželjkujete!!

Ne čekajte da vam se život dogodi već odlučno krenite, dogodite se vi prilikama i životu!

Pridružite mi se na ovom 8. tjednom posebno dizajniranom programu osobnog rasta i razvoja kroz koji ćemo zajednički putovati i zaroniti u vašu nutrinu, aktivirati zaspale resurse i vaše potencijale na jedan kreativan, jednostavan, efikasan, razumljiv i strukturiran način.

Započnimo zajedno vašu promjenu!

Zajedno ćemo naučiti kako se povezati sa svojim unutranjim izvorima snaga, kako otkriti svoje potencijale, životnu svrhu, kako bolje upoznati sebe, razumijeti način na koji funkcionirate, istražiti što vas sve blokira i osvijestiti što biste željeli unaprijediti i transformirati.

Dobit ćete opsežno teorijsko znanje te izvrsne, efikasne i provjerene alate i tehnike s kojima ćete znatno unaprjediti svoj život te nekon 8 tjedana preuzeti ključeve života u svoje ruke, postati svjestan kreator svog života i ostvariti svoju osobnu izvrsnost.

Ne postoji čarobna formula niti ikakvo instant rješenje (motivacijske poruke, videa, tekstovi) koje će vam preko noći donijeti trajne željene rezultate jer to su samo “kozmetičke”, površinske mjere.

Svaka osoba ima svoju jedinstvenu mapu stvarnosti i doživljava na svoj jedinstven način sebe i svijet oko sebe i treba “zaroniti” malo dublje da bi se dogodile kvalitetne promjene. Potrebno je uložiti određeno vrijeme, trud i energiju za kvalitetnu, trajnu promjenu.

Stoga ćete kroz ovaj 8-tjedni program dobiti sve što je esencijalno za bolje razumjevanje vas samih i svijeta koji vas okružuje, kako biste se s lakoćom, s više radosti i zadovoljstva kretali kroz život te ostvarili željenje rezultate u svim segmentima života.

Ako želite unaprjediti kvalitetu svog života, biti sretniji, ispunjeniji, uspješniji, dosta vam je stagnacije i vrtnje u krug bez pomaka, željni ste promjene i napretka, a smatrate da vam je potrebna podrška i vjetar u leđa, obratite mi se s povjerenjem te odaberite ovaj jedinstven program koji je u potpunosti prilagođen vašim istinskim željama i potrebama i koji će vam promijeniti život na bolje.

Ovaj Program osobnog razvoja ima za cilj postizanje osobnog rasta i cjelovitosti osobe, u kojem se radi na širokom spektru tema i područja. Radimo na upoznavanju vlastite nutrine, emocija, tijela, misli, funkcioniranju uma, vrijednosti, uvjerenja, podsvjesnih sadržaja, komunikacije, međuljudskih odnosa, obrazaca ponašanja, blokada i unutarnjih sabotera koji vas sputavaju na putu do ostvarenja vaših ciljeva te također radimo na jačanju samopouzdanja, motivacije, postizanju unutarnjeg mira, balansa, ljubavi prema sebi, pravilnom definiranju ciljeva, osobnoj i/ili poslovnoj viziji, učinkovitom upravljanju vremenom itd.

U ovaj program utkala sam sve svoje znanje iz mnogih područja kojima se bavim u svom profesionalnom radu i koje i sama koristim u svom privatnom i poslovnome životu te koja su mi pomogla da unaprjedim svoj život i živim kvalitetnije, sretnije i opuštenije.

Koristit ćemo licencirane alate, provjerene i efikasne metodologije i tehnike iz osobnog i poslovnog razvoja, te efikasne psihološko-komunikacijeske modele ( NLP, Wingwave, Mindfulness, Kvantna harmonizacija i druge).

Ovaj jedinstveni program vam može pomoći da unaprijedite kvalitetu života u svim segmentima: privatno, poslovno i u sportu, da se oslobodite stresa, mentalno-emocionalnih blokada, i ograničavajućih uvjerenja, da usvojite nove obrasce razmišljanja, ponašanja, da postignete izvrsnost, uspjeh, zdravlje, balans, da aktivirate svoje unutarnje resurse, ostvarite svoje ciljeve i puni životni potencijal.

SADRŽAJ PROGRAMA:

Prolazimo kroz 8 modula (tema):

GDJE SAM SADA? TKO SAM?

Započinjemo analizom trenutnog stanja – osobni rezime: koje rezultate imate u ovom trenutku i koja područja želite unaprijediti, na kojim aspektima svog života trebate poraditi i što je to što želite promijeniti u životu.

1. Modul -UVJERENJA I VRIJEDNOSTI

Radimo popis vaših uvjerenja, otkrivamo strahove i unutarnje sabotere zbog kojih se trenutno nalazite tu gdje jeste u životu.

Učimo kako zamijeniti ograničavajuća uvjerenja, podržavajućim.

Učimo kako osvijestiti vaše životne vrijednosti i posložiti prioritete.

2. Modul-EMOCIJE, EMOCIONALNA ITELIGENCIJA

Što su emocije? Kako funkcioniraju?

Ovdje učimo prepoznavati i razumijevati svoje emocije i uspostavljati emocionalnu ravnotežu, te kako podići svoje raspoloženje i vibraciju.

Učimo također kako se povezati sa svojim tijelom te kako prepoznati signale koj nam tijelo šalje i što nam njima želi poručiti.

3. Modul-MISLI, FUNKCIONIRANJE UMA

Što su misli? Kako funkcionira naš um? Što je autopilot? Koju priču sebi pričate?

Ovdje učimo sve o mislima, kako funkcioniraju, kako se nositi s nelagodnim mislima, kako smiriti buku u glavi, kako razvijati zdrave i podržavajuće misli, kako podići svoju vibraciju i osjećati se dobro bez obzira na okolnosti.

Kako biti fokusiraniji, produktivniji, svjesniji i prisutniji u trenutku.

Kako raditi mentalni detoks i mentalnu higijenu.

4. Modul -DUŠA , AUTENTIČNO JA, EGO

Što je duša? Kako prepoznati potrebe i želje svoje duše?

Kako živjeti svoje istinsko ja i svoju autentičnu prirodu

Što je ego? Kako funkcionira? Kako razviti zdravi ego?

Kako se povezati sa svojom dušom i čuti što nam ona poručuje.

5. Modul-LJUBAV PREMA SEBI

Ovdje učimo kako u potpunosti prihvatiti i zavoljeti sebe i izgraditi samopoštovanje.

6. Modul- SAMOPOUZDANJE

Radimo na jačanju samopouzdanja, razvoju svojih sposobnosti te na izgradnji osnažujuće i pozitivnije slike o sebi.

**************************************

KAMO IDEM? ŠTO ŽELIM?

7. Modul-VIZIJA, ŽIVOTNA SVRHA

Ovdje radimo na izgradnji vaše vizije života. osvještavamo Što želite biti, imati, činiti i kako životu dati jedan novi smisao u skladu s potrebama i svrhom vaše duše

8. Modul-CILJEVI, PLANIRANJE, AKCIJA, MOTIVACIJA

Ovdje radimo na pravilnom definiranju i postavljanju vaših osobnih i/ili poslovnih ciljeva kako bi ih mogli uspješno realizirati. Ovdje učimo kako planirati, kako poduzimati korake i akcije da bi ostvarili svoje ciljeve i bili produktivniji. Pronalazimo i aktiviramo motivaciju i disciplinu.

UČINKOVITO UPRAVLJANJE VREMENOM, OSOBNOM ENERGIJOM I NOVCEM

Ovdje učimo kako planirati svoje svakodnevne aktivnosti i obaveze, kako upravljati svojom energijom i novcem na način da budemo uspješniji i produktivniji.

Svaki modul se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela uz mnoge efikasne vježbe i tehnike koje ćete moći i kasnije primjenjivati u svakodnevnom životu,

Komu je program namijenjen?

Svima koji žele bolje upoznati sebe, osnažiti se, motivirati, razviti svoje potencijale, postići izvrsnost, ostvariti ciljeve, uspostaviti balans i životnu cjelovitost i svom životu udahnuti svježu, novu pokretačku energiju.

INFORMACIJE O PROGRAMU:

Online program se sastoji od 8 online modula ( 20 sati edukacije) u trajanju svakog pojedinačnog modula od 2-2,5 sata, te nije bitna vaša lokacija, možete sudjelovati iz bilo kojeg kraja svijeta. Jedino što trebate je vaša dobra, volja za širenjem znanja i vidika te internetska veza.

Cijena ovog programa je snižena i umjesto 1.200,00 kn sada iznosi 850,00 kn ili 111 eura (mogućnost plaćanja u 2 rate)

Za ranije prijave do 10.08.’20 cijena je 750 kn.

Pri prijavi je potrebno uplatiti 50 % iznosa od ukupne cijene, a preostali dio iznosa plaćate u dogovoru sa mnom, najkasnije do završetka samog programa.

Početak programa: ponedjeljak, 17.08.2020. u 20 sati preko aplikacije Zoom.

Održavanje programa: jednom tjedno s početkom u 20 sati.

Što dobivate sudjelovanjem u ovom programu?

Online edukacija (teorija + praktične vježbe)

Dodatna literatura putem e-maila

Podrška putem e-maila i nakon završetka ovog programa

Potvrda o sudjelovanju na ovom programu.

Jedan besplatan Wingwave tretman ili individualnu sesiju ili coaching sa mnom na temu po vašim željema i potrebama.

Za prijave i sve ostale informacije javite se isključivo na e-mail:

katarina.gojdanic@gmail.com

Prilikom prijave ćete dobiti podatke za uplatu na žiro račun.

Voditeljica programa: Katarina Gojdanić, NLP& Wingwave coach, Mindfulness trener, Aromaterapeut, dipl.oec.

Prijavite se odmah i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na ovom inspirativnom transformacijskom PROGRAMU koji će oplemeniti i podignuti vaš život na jednu novu razinu!

Promjena se ne čeka, ona se stvara. Usudite se i krenite!

Uložite u svoje znanje i rast jer u tome je vaša najveća moć!

Postanite najbolja verzija vas samih!

Za prijave na ovaj program i sve ostale informacije javite se isključivo na e-mail katarina.gojdanic@gmail.com ili se prijavite putem niže navedenog obrasca.

PRIJAVITE SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]