Project Description

Želite li svoju kožu njegovati i hraniti 100% prirodnim sastojcima i proizvodima?

Želite li da vaša koža bude zdrava i regenerirana te da što duže zadrži mladenački izgled i sjaj?

Želite li naučiti jednu novu vještinu kojom ćete obradovati sebe, svoju obitelj i prijatelje?

Volite li prirodne proizvode, biljne esencije, opojne mirise eteričnih ulja?

Želite li unaprijediti svoje zdravlje i svoj izgled?

Ako je odgovor na većinu ovih pitanja DA, onda je ova radionica idealna prilika da nam se pridružite i da naučite sami izraditi svoju 100% prirodnu regenerativnu kremu za lice, masku za lice i balzam za usne, te steknete odgovarajuća znanja i vještine koje će vam omogućiti da postanete kreator svoje vlastite kozmetike koja u potpunosti odgovara potrebama vaše kože i vaših ukućana.

Pri izradi proizvoda koristit ćemo visokokvalitetna hladno prešana i nerafinirana biljna i eterična ulja, hidrolate kao i mnoge druge visokovrijedne prirodne sastojke. Želite li provesti ugodno popodne u opuštenoj i kreativnoj atmosferi i naučiti kako njegovati svoju kožu vrhunskom kozmetikom i na potpuno prirodan način te kako je hraniti čistim esencijama iz prirode, pridružite nam se na ovoj kreativnoj i mirisnoj radionici.

– BLAGODATI PRIRODNE KOZMETIKE

Važno je znati da sve ono što nanesemo na našu kožu ulazi u naš krvotok u roku od 6 minuta.

Prirodna, ručno rađena Aromakozmetika sastoji se od najkvalitetnijih, nerafiniranih hladno prešanih biljnih i eteričnih ulja, hidrolata (cvjetnih vodica), prirodnih dodataka koji hrane i njeguju kožu, te prirodnog emulgatora. Biljna i eterična ulja prolaze kroz slojeve kože, njeguju je i hrane. Njihove spojeve koža prepoznaje i ugrađuje ih u svoje stanice, gdje uspostavljaju ravnotežu staničnih funkcija i potiču međustaničnu izmjenu tvari. Osim toga, većina eteričnih ulja, u većoj ili manjoj mjeri, imaju antibakterijsko i antiseptično svojstvo, i što je najvažnije, ne gube svoju učinkovitost djelovanja na neku bakteriju nakon dugog korištenja. Također eterična ulja osim što pozitivno djeluju na fizičku razinu našeg organizma, djeluju pozitivno na naš organizam i na mentalno-emocionalnoj i duhovnoj razini.

Prirodna kozmetička sredstva višestruko su korisna, što se najprije odnosi na činjenicu da naše tijelo ne izlažu kemijskim supstancama, što znači da ga istovremeno štite od alergija i iritacija. Zahvaljujući različitim aktivnim principima biljaka, dubinski njeguju kožu, ne sušeći je i pomažući joj da dugo zadrži zdravlje, ljepotu i savršen izgled.

Prirodna aroma kozmetika pomaže vam, već prema vašoj potrebi, poboljšati tonus kože, ublažiti duboke bore i spriječiti nastanak novih, stimulirati cirkulaciju i poboljšati prodiranje kvalitetnih hranjivih sastojaka, smiriti upalne procese i bakterijske upale, dezinficirati i pomoći kod gljivičnih oboljenja kože, uravnotežiti omjer vlage i masnoće u koži, djelovati na smanjenje pigmentacijskih fleka, ožiljaka, dubinski regenerirati i bogato nahraniti kožu.

Aroma kozmetika za razliku od klasične kozmetike ne sadrži vazelin, parafin, dimetikon (silikonsko ulje) i rafinirana biljna ulja, umjetne mirise i boje, te konzervanse i alkohole, sastojke slabe ili nikakve hranjive vrijednosti za kožu. Nije testirana na životinjama.

Pri izradi individualne kvalitetne aroma kozmetike koriste se relativno skupi i vrlo kvalitetni sastojci (isključivo hladno prešana nerafinirana ulja, aromaterapijske kvalitete eterična ulja, najkvalitetniji hidrolati i cvjetne vodice, vitamini, te ostali prirodni sastojci, te je potrebno vrijeme, trud i znanje za osmisliti i napraviti takvu aromakozmetiku.

Iskoristite moć i ljekovitost prirodne kozmetike, njegujte se prirodno i uživajte.

https://katarinagojdanic.com/programi-radionice/sto-je-prirodna-kozmetika-i-njene-dobrobiti/?portfolioCats=37

Radionica se sastoji od teorijskog dijela u kojem ćete upoznati aromaterapijska i druga svojstva ulja i drugih sastojaka koji se koriste u aroma kremama, maskama i balzamima, te od praktičnog dijela u kojem ćete samostalno izrađivati idealnu kremu za vaše lice u skladu s potrebama vaše kože, maske za lice te balzama za usne.

Uz kremu, masku i balzam koji izradite i koje ćete ponijeti kući, dobivate i skriptu s uputama o izradi i svemu što ćemo proći na radionici. Naravno ono što je najvažnije, usvojit ćete potrebna znanja i vještine te postati vlastiti kreatori vrhunske kozmetike.

INFORMACIJE O RADIONICI:

Početak radionice: 19.01. 2020. u 10:00 sati

Trajanje radionice je okvirno 4 sata, ovisno o dinamici grupe.

Cijena radionice je 400 kn.

Prilikom prijave za radionicu dobit ćete sve podatke za uplatu na žiro račun.

Za sve informacije i prijave za radionicu javite se na br. mob. 091 7692311 ili pošaljite poruku ovdje na Fb stranici Aromarita ili pošaljite prijavnicu preko moje web stranice.

Broj mjesta za radionicu je ograničen ( radi se u manjim grupama), te je za sudjelovanje na radionici potrebno obavezno rezervirati svoje mjesto.

Voditeljica radionice: Katarina Gojdanić, certificirani Aromaterapeut

PRIJAVITE SE ODMAH I REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO NA OVOJ KREATIVNOJ I MIRISNOJ RADIONICI!

Veselim se zajedničkom druženju u opuštenoj, mirisnoj atmosferi!re

PRIJAVITE SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]