Project Description

Prihvati izazov, donesi odluku, započni promjenu i jednom za uvijek se riješi tereta viška kilograma!!!

Ne deblja ono što jedemo, već kako jedemo i što hranimo.

Skinuti trajno višak kilograma i postići vitkost možemo i bez rigoroznih dijeta, brojanja kalorija, suzdržavanja od hrane koju volimo.

Za uspješne rezultate osim fizičke aktivnosti i uvođenja novih prehrambenih navika, izuzetno je važna mentalno-emocionalna priprema i ravnoteža te svjesnost o hrani i o svom tijelu.

Potrebno je pravilno postaviti cilj, pronaći motivaciju, razviti fokus, ojačati mentalnu snagu, uravnotežiti emocije, naučiti pravilno se odnositi prema hrani, svom tijelu, svojim potrebama, promijeniti mindset, postaviti prioritete, posložiti svoje vrijednosti, promijeniti navike, percepciju. Tada i kilogrami nestaju sami od sebe. U ovom programu ćemo se baviti upravo tim temama.

“Glava gura dalje kad tijelo više ne može”. Mozak je onaj koji je rukovoditelj, a tijelo izvršitelj.

U bilo kojem programu mršavljenja, uslijed preopterećenosti fizičkim vježbama, uvođenjem novih prehrambenih navika i sl., tijelo je ono koje prvo posustaje, i kada ne može više izdržati, glava(um) je ta koja gura naprijed. Ako ne ojačate mentalnu snagu i stabilnost i ne razvijete motivaciju i disciplinu, brzo ćete odustati od svog cilja.

Međutim u mnogim programima za mršavljenje se izostavlja upravo ta mentalno-emocionalna komponenta, koja je iznimno važna.

Jedino kada su sva naša tijela u ravnoteži (fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno) i sinergijom tijela i uma ( misli, emocije, stavovi, uvjerenja, vrijednosti), možemo trajno izgubiti višak kilograma i postići idealnu formu, težinu i vitalnost. To su holistički pristupi zdravlju i problemu pretilosti koji su se pokazali kao najuspješniji načini mršavljenja i općenito postizanja ispunjenog i zdravog načina življenja.

Svi drugi načini i programi mršavljenja, koji ne sadrže sve ove elemente, neće donijeti dugotrajne rezultate, biti će to samo kratkotrajni efekti, nakon kojih ćete ponovno dobiti izgubljene kilograme te ih možda još i povećati, brojka na vagi će možda biti puno veća od one željene i optimalne.

Vrtjet ćete se u začaranom krugu s viškom kilograma, iscrpit ćete se i na kraju odustati, isfrustrirani i nezadovoljni sobom i svojim tijelom što će se odraziti na vaše samopouzdanje i na sve segmente vašeg života: zdravlje, obitelj, odnose, posao, financije…

Naš organizam je savršen mehanizam i svi njegovi dijelovi besprijekorno rade, pa tako i apetit. On točno zna što nam je potrebno, koja vrsta hrane, kolike porcije, koja tjelesna težina je najbolja za nas. U svakoj osobi se kriju resursi i potencijal da ostvari vitkost i usvoji zdrave navike. Međutim, moderni čovjek 21. stoljeća izgubio je kontakt sa sobom i svojim tijelom, te je usredotočen samo na vanjski izgled, kilograme tj. na fizičko tijelo (na posljedicu), na kojem se zapravo samo odražava ono što je unutra, a to su misli, emocije, stavovi, uvjerenja. Iako su to drevna znanja i vještine, u našoj zapadnoj civilizaciji izučavaju se posljednjih 20-ak godina te brojna najnovija svjetska istraživanja u neuroznanosti, pokazuju kako su naše tijelo, um i emocije neodvojivo povezani te kako ne treba djelovati samo na posljedicu, tj. višak kilograma već kako je potrebno doći do uzroka pretjeranog jedenja.

U svom radu koristim brojne efikasne psihološke i coaching metode, terapeutsko znanje iz cjelovitog zdravlja, antistres i mentalne tehnike, brojne metode rada s emocijama, od kojih je Wingwave® metoda-trening emocija i izvrsnosti, znanstveno dokazana i zaštićena, ISO-29993, te se vrlo uspješno koristi kao pomoć i podrška kod gubitka kilograma.

U ovom programu dobit ćete mnoga korisna znanja, tehnike pomoći i samopomoći te efikasne smjernice koje će vam pomoći da trajno izgubite suvišne kilograme i ostvarite unutarnji balans te ispunjenost sobom i svojim tijelom.

Ovaj program je namijenjen svima onima koji bezuspješno godinama pokušavaju izgubiti kilograme, te svima onima koji žele saznati kako biti vitki, zdravi i ispunjeni.

Informacije o programu:

Program će se održati u 3 termina u trajanju svakog po 2 sata (ukupno 6 sati), te će se po potrebi održati još jedan kraći termin, ovisno o dinamici grupe.

Početak programa je petak 01.05.2020. u 20 sati (prvi termin).

Drugi termin je nedjelja 03.05.2020. u 20 sati

Treći termin je utorak 05.05.2020 u 20 sati.

Četvrti termin-opcionalno, po potrebi.

Program će se održati online preko aplikacije Zoom.

Jedino što vama je potrebno je internetska veza, dobra volja i odluka za promjenom.

Pristup je vrlo jednostavan, pošaljem vama link, instalirate aplikaciju i u dogovoreno vrijeme se spojite.

Možete sudjelovati preko mobitela ili računala iz udobnosti svog doma ili gdje vama odgovara.

Ukupna cijena ovog programa je sada 399 kn, zbog posebnih okolnosti(Covid-19).

Za potvrdu sudjelovanja u ovom programu potrebno se prijaviti

na e-mail: katarina.gojdanic@gmail.com

te izvršiti uplatu do početka programa na žiro račun kojeg ću vam poslati prilikom prijave na e-mail.

Uplatom cijeloga iznosa na žiro račun, osiguravate pravo sudjelovanja u ovom programu.

Voditeljica programa: Katarina Gojdanić, NLP & Wingwave coach, Mindfulness trener, terapeut, edukator.

Prijavite se i odmah osigurajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom programu!!!

Broj sudionika je ograničen.

Započnimo zajedno vašu promjenu!!!

PRIJAVITE SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]