Project Description

Ukoliko se osjećate bezvoljno, iscrpljeno, previše brinete, nemirni ste, pod stalnim ste stresom i pritiskom ili se stalno vrtite u istim emocionalnim obrascima s kojima teško izlazite na kraj onda je ovo prava prilika da napravite prvi korak i prijavite se na ovu interaktivnu trening radionicu i naučite kako prepoznati i razumijeti svoje emocije.

Osim fizičkog detoksa potrebno je raditi mentalni i emocionalni detoks, odnosno potrebno je razumijeti vlastite misli i emocije i otpustiti one koje nam ne koriste kako ne bi skladištili zalihe potisnutih …

Mnoga neugodna iskustva koja smo doživjeli  imaju utjecaj na nas još dugo vremena ukoliko te emocije nismo osvijestili i proradili na njima. I tada one ostaju kao trajni trag stresa začahuren u našoj podsvijesti i aktiviraju se u stresnim situacijama i utječu na naše reakcije i donošenje naših izbora i odluka.

Radionica - S emocijama na ti

Što ćete naučiti na radionici:

  • Što su emocije, kako nastaju i funkcioniraju? Što nam poručuju?
  • Naučiti ćete na koji način potisnute emocije imaju utjecaj na naš život i zdravlje te kako ih na pravi način razumijevati i otpustiti
    Naučit ćete kako prepoznavati i razumijeti nelagodne emocije
  • Emocije kao naši unutarnji vodiči
  • Vježbe i tehnike za otpuštanje nelagodnih i blokirajućih emocija

Trajanje radionice: 3 sata

BONUS:

Sudjelovanjem u ovom programu ostvarujete 50% popusta na jedan  individualni Wingwave tretman (trening uspješnosti i emocija) u trajanju od 1,5 sat.

PRIJAVI SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]