Project Description

Individualni

Ukoliko želite unaprijediti kvalitetu svog života, biti ispunjeniji,  željni ste promjene i smatrate da vam je potrebna podrška i vjetar u leđa, odaberite individualni program koji je prilagođen vašim istinskim željama i potrebama.

Proces osobne cjelovitosti je proces u kojem se radi na širokom spektru tema i područja. Radimo na  upoznavanju vlastitih emocija, misli,  funkcioniranju uma, vrijednostima, uvjerenjima, komunikaciji, međuljudskim odnosima, obrascima ponašanja, blokadama i unutarnjim saboterima koji vas sputavaju na putu do ostvarenja vaših ciljeva.

Vi odabirete svoju temu i željeni cilj i kroz zajedničko „putovanje“ prolazimo kroz proces treninga te vas ja cijelo vrijeme podržavam i vodim te tako zajednički dolazimo do najboljeg rješenja i do ostvarenja određenog cilja. Koristimo licencirane alate, metodologije i tehnike te odabiremo one koje su najbolje i najučinkovitije za vas.

Trening životne cjelovitosti

Komu je program namijenjen?

-Program je namijenjen svima koji žele povećati razinu svijesnosti i naučiti kako upravljati svojim životom i svjesno i kvalitetno donositi  svakodnevne  izbore i odluke.

-unaprijediti kvalitetu života na svim razinama: mentalnoj, emocionalnoj, fizičkoj i duhovnoj

-koji su odlučni i ustrajni uvesti promjene u svoj život i ostvariti izvrsnost i svoj puni potencijal

-koji žele nadići poteškoće, blokade i prepreke i ohrabriti se za nove životne izazove

Trajanje programa:

OPCIONALNO – po dogovoru

Mjesto održavanja:

Uživo (Zadar) ili online putem telefona ili Skype-a

Trajanje pojedinog treninga:

60-minuta

Nemoj čekati da ti se život dogodi. prilike stvaraj sam i dogodi se ti životu!

PRIJAVI SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]