Project Description

Ova interaktivna radionica je prava prilika za sve Vas koji želite saznati i naučiti kako otpustiti stres na poslu i u privatnom životu, kako funkcioniraju misli i emocije, kako smiriti um od stalne buke misli, kako se osloboditi napetosti, ljutnje, tjeskobe, brige, straha, panike, kompulsivnog razmišljanja, anksioznosti i svih blokirajućih emocionalnih stanja, kako poboljšati foku, koncentraciju, poboljšati učinkovitost i kvalitetnije donositi svakodnevne izbore i odluke.

U suvremenom i prebrzom načinu života u kojem živimo Stres je nažalost postao sastavni dio naše svakodnevnice i jedan je od vodećih uzročnika mnogih bolesti. Nitko nije pošteđen od stresa, od djece, adolescenata, studenata, poslovnih ljudi, sportaša.  Svi smo preopterećeni izazovima koje nameće suvremeno društvo, apetiti rastu. Nezadovoljni smo, previše brinemo, strahujemo, ljuti smo i postajemo nemirni i razdražljivi i ne znamo kako to otpustiti i nositi se sa tim emocionalnim stanjima.  To se sve taloži u našem organizmu , blokira nam životnu energiju i dolazi do sagorijevanja privatno i na poslu poznatog pod nazivom „burn out“. Imamo previše obaveza  i premalo vremena posvećujemo odmoru i brizi o zdravlju.

Radionice - Upravljanje stresom

Ukoliko želite naučiti kako preuzeti život u svoje ruke te naučiti kakoa upravljati stresom i svojim emocijama onda je ova radionica odlična prilika da sada poduzmete prvi korak.

Neosporno je da način našeg reagiranja na inpute izvana te razumijevanja naših unutarnjih procesa( misli i emocija) ima veliki utjecaj na kvalitetu našeg života.

Snaga naših misli i emocija je ogromna i o njima ovisi kako ćemo se osjećati i tada na temelju toga donosimo svakodnevne izbore i odluke.

Preuzimanje nadzora nad vlastitim mislima i emocijama je ključno u postizanju zdravog, uspješnog i ispunjenog života.

Nisu problem misli, naš um stalno radi i stalno nešto vrti, misli dolaze i odlaze. Problem je naša nesvjesna reakcija na te misli.

Misli je nemoguće kontrolirati. Naš um je misao u pokretu.

Mi uglavnom reagiramo nesvjesno, po automatizmu, na misli i na emocije.

Dobra vijest je što možemo naučiti kako postati što svjesniji procesa koji se događaju u našem umu, i naučiti kako se odvajati od njih i kako svjesno na njih reagirati te donijeti izbor hoćemo li se njima baviti ili ne.

“Između naše reakcije i podražaja iz okoline, krije se naša najveća moć-SLOBODA IZBORA.“

I sami sigurno znate koliko vas je puta i gdje odvela jedna bezazlena misao ukoliko ste se počeli njome baviti.

Često se to pretvori u Hitchcockov scenarij, pokvarimo sebi dan, možda neki odnos, donesemo neku ishitrenu odluku i izbor iz takvog emocionalnog stanja izazvanog nekom nelagodnom mišlju. Aktiviraju se strahovi, brige, pojavljuje se anksioznost, nervoza, bijes, panika i sl.

Na radionici koristimo mnoge efikasne i priznate tehnike i metodologije iz NLP-a, Wingwave-a, Mindfulness-a i drugih područja koja su u razvijenim europskim državama uvedena u sustav obrazovanja, sporta, zdravstva.

Osim treniranja tijela, potreban je trening i uma i emocija,  mentalno-emocionalni trening, da bi naučili kako biti neutralan u odnosu na misli koje su nekorisne i nelagodne, kako biti fokusiraniji, smireniji, kako razumijeti vlastite emocijei kako postizati bolje rezultate privatno, poslovno, u sportu.

Mentalni treninzi se često koriste u sportu za postizanje boljeg fokusa, koncentracije i postizanja vrhunskih rezultata kod sportaša.

Kome je namijenjena radionica?

Ukoliko se borite s mislima, patite od kompulzivnog razmišljanja, anksioznosti, pod stresom ste, brinete stalno brige, nezadovoljni ste, imate emocionalne blokade,

Ukoliko ste zainteresirani za dublji pristup i želite naučiti kako funkcionira naš um, misli i emocije i kako se distancirati od misli, kako razumijeti vlastite emocije,

kako biti učinkovitiji, koncentriraniji, donositi kvalitetnije izbore i odluke, unaprijediti kvalitetu života, privatno i poslovno,

prijavite se za  grupni trening.

Ukoliko vam  više odgovara individualni pristup, slobodno me kontaktirajte, možemo trening- radionicu raditi uživo ili telefonski ili putem Skypea.

Što ćete dobiti na ovoj radionici :

– Naučit ćete kako bolje reagirati u stresnim situacijama, smanjiti razinu stresa i postići veću osobnu i poslovnu učinkovitost

– Saznat ćete kako funkcionira naš um i kako razumijeti svoje emocije

– Naučit ćete uz primjenu konkretnih vježbi i tehnika kako osvijestiti vlastite misli i emocije te kako njima učinkovito upravljati da vam budu korisne.

– Naučit ćete kako smiriti um od buke misli i ostati fokusiran i prisutniji u trenutku

– Osvijestiti ćete i naučiti kako se povezati sa svojim najdubljim dijelovima sebe i postići unutarnji mir i balans

– Naučit ćete kako razmišljati na nov način koji vas vodi u smjeru uspjeha i ostvarivanja punog životnog potencijala.

Radionica je teorijskog i praktičnog karaktera.

Trajanje radionice: 4 sata

Vidimo se! Veselim se zajedničkom druženju!

 

BONUS

Podršku imate i nakon radionice te se za sve vaše upite možete obratiti putem e-maila.

Sudjelovanjem na radionici ostvarujete 50% popusta na jedan  individualni Wingwave tretman (trening uspješnosti i emocija) u trajanju od 1,5 sat.

S obzirom da je broj mjesta ograničen (na max. 8 osoba), za sudjelovanje na radionici obavezno je rezervirati svoje mjesto.

Trajanje radionice:  4 sata

Prijavite se na vrijeme i rezervirajte svoje mjesto!

Za individualni rad osim opcije uživo, postoji mogućnost online opcije preko telefona ili Skype-a

PRIJAVI SE PUTEM NIŽEG OBRASCA