Project Description

Upoznajte Kvantnu harmonizaciju, moćnu i znanstveno priznatu metodu za balansiranje uma,duha i tijela te za kreiranje neograničenog potencijala.

Kvantna harmonizacija je drevna tehnika, spoj je drevnih znanja i suvremene znanosti kojom se trenutno transformiraju i harmoniziraju sve razine našeg organizma ( fizička, mentalna, emocionalna i duhovna razina) i vraćaju u balans.

Uronite u čistu svjesnost, polje neograničenih mogućnosti, mjesto praznine između misli gdje je ništa i gdje je sve, mjesto transformacije i harmonizacije svih tema i simptomatologija.

Miran i Fokusiran um = Zdravlje, Zadovoljstvo i Uspjeh

Miran Um i Unutarnji Mir postale su „must have“ vještine i najdragocjenije valute koje bi trebao savladati i posjedovati svaki moderni čovjek 21. stoljeća.

Moderni čovjek 21. stoljeća pati od kompulzivnog razmišljanja. Naše misli su vrlo moćne i neminovno utječu na naše raspoloženje i ovisno o tome kako se osjećamo mi donosimo sve svoje svakodnevne izbore i odluke. Ako je naš um svakodnevno preplavljen s gomilom opterećujućih misli, analiza, planova, briga, mi ne možemo realno i kvalitetno donositi izbore i odluke, izgraditi kvalitetne odnose s drugim ljudima, komunicirati, ni biti produktivni, ne možemo dobiti nove ideje, stvoriti ništa novo, ni dobiti novu perspektivu, sagledati sve mogućnosti i rješenja.

Stoga je izuzezno važno naučiti se odvojiti od svog uma jer mi nismo naš um i naučiti ući u stanje čiste svjesnosti, u stanje svoje prave prirode, koje je puno moćnije i veće od uma. Da bismo mogli uroniti u to polje neograničenih mogućnosti, potrebno je čistiti svoj um od ustajalih nekorisnih misli, tj. nagomilanog mentalnog otpada, izlaziti iz mentalne buke i smanjiti pretjerano razmišljanje.

Naš um nam može biti najbolji prijatelj ako znamo kako funkcionira, no isto tako nam može biti i najgori neprijatelj ako ga ne znamo umiriti i ako ne znamo kako funkcionira.

Kada znamo umiriti svoj um i tijelo, kada smo opušteni i zadovoljni sobom, tada pokrećemo moćne procese regeneriranja i balansiranja cijelog organizma, zadovoljniji smo svojim životom, zahvalniji smo, više brinemo o sebi, više se poštujemo, imamo bolje odnose i komunikaciju s drugim ljudima, produktivniji smo i uspješniji na poslu, imamo više novca te s lakoćom ispunjavamo sve svoje dnevne obaveze.

Živimo u vrlo užurbanom tempu života, prepunom informacija, buke, povećanom opsegu svakodnevnih obaveza, aktivnosti, izazova, promjena i svakodnevna mentalna aktivnost kod većine ljudi je povećana, pažnja je raspršena, koncentracija oslabljena, što neminovno dovodi do stresa, „burnouta“, pada produktivnosti, mentalne, emocionalne te fizičke iscrpljenosti koje oslabljuju naš imunitet, skloniji smo obolijevanju, te se sav taj nagomilani stres loše odražava na kvalitetu našeg života u svim segmentima: zdravlje, obitelj, posao, financije, odnosi s drugim ljudima itd.

Na ovoj radionici ćemo zajedno:

• Naučiti kako ući u polje čiste svjesnosti, neograničeno polje potencijala i kako iz njega transformirati i harmonizirati svoje teme

• Kako umiriti svoj um, manje misliti, analizirati, brinuti za budućnost i prevrtati po prošlosti.

• Naučiti kako se opustiti, povezati sa sobom i svojim unutarnjim izvorima snaga

• Kako biti prisutniji u sadašnjem trenutku

• Kako biti fokusiraniji i produktivniji, imati više motivacije

• Naučiti kako se umiriti pred spavanje i imati bolji i kvalitetniji san

• Kako imati više radne i kreativne energije

• Kako biti mentalno snažniji i emocionalno agilniji

• Kako biti zdraviji, sretniji i postići balans cijelog organizma

BENEFITI OVE RADIONICE:

Na ovoj radionici ćete naučiti moćnu metodu Kvantne harmonizacije s kojom možete u samo nekoliko minuta umiriti svoj um, postići balans i pokrenuti iscjeljivanje cijelog organizma te koje će vam omogućiti da potpuno promijenite svoj život.

Dobit ćete vrlo efikasne alate koje možete primjenjivati u svakodnevnom životu i nositi ih sa sobom kao džepni alat za kojim ćete moći posegnuti kad god vam to bude potrebno.

Efekte primjene ovih alata ćete osjetiti trenutno i balansirati sve razine svog organizma.

Tehnike koje ćete naučiti na radionici također mogu uspješno koristiti i djeca, učenici, studenti koji su također svakodnevno izloženi povećanom utjecaju stresa te su shodno tome, dekoncentriraniji, raspršene pažnje, nemirniji, slabije uče, emocionalno su nestabilniji.

Ova radionica je namijenjena svima koji žele uložiti u sebe, u svoje znanje, rast i razvoj, zdravlje i unaprjeđenje kvalitete svog života.

Za sudjelovanje na ovoj radionici vam nije potrebno nikakvo predznanje.

Prijavite se i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj radionici!!!

Broj sudionika je ograničen.

Voditeljica radionice: Katarina Gojdanić, NLP&Wingwave coach, Mindfulness trener, Edukator Kvantne harmonizacije, Aromaterapeut

Informacije o radionici:

Početak radionice : 19.06.2020.

Vrijeme održavanja: od 19:00-21:30 h

Način održavanja: online preko aplikacije Zoom.

Aplikaciju možete instalirati na svom mobitelu ili laptopu.

Potrebno je jedino da imate internetsku vezu i dobru volju za sudjelovanjem.

Dobit ćete od mene link preko kojeg se spojite i možete pristupiti radionici.

Cijena radionice: 250 kn

Za prijave za radionicu potrebno se javiti na e-mail:

katarina.gojdanic@gmail.com

i tada ćete dobiti podatke za uplatu na žiro račun.

Uplatom cijelog iznosa, osiguravate svoje mjesto na radionici.

Veselim se zajedničkom druženju!!

Prijavite se i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj radionici!!!

Proširite svoje vidike, uložite u svoje znanje i edukaciju jer znanje je moć!

PRIJAVITE SE PUTEM NIŽEG OBRASCA

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakt obrazac 1″]